Cercar en aquest blog

divendres, 18 de gener del 2013

Valoració general de l'assignatura de TIC

Ja a primer curs de la carrera, quan vàrem fer TIC de primer, vam poder tenir un primer contacte amb el que es fa en aquesta assignatura. Segurament, és una de les assignatures que, baix el meu punt de vista, haurien de cursar molt de mestres que actualment ja fan feina amb nins i noves tecnologies. Realment, hi ha mestres que no es que no dominin les TIC, sinó que lis tenen pànic.

Per això, pens que és molt important fer un bon aprenentatge sobre el maneig d'aquestes eines, i seguir formant-se en tot moment. La utilització de les noves tecnologies, no es un futur pròxim, sinó que és el nostre present i de cada cop s'utilitzaran més i de formes més completes.

Realment, tots els tallers que hem fet, ens seran útils a un futur proper i fins i tot al present, ja que per acabar el estudis de la Universitat i pel nostre dia a dia, el Power Point, el Gimp, l' Audacity o el Movie Maker, jo almanco, els utilitzaré bastant sovint.

El fet d'haver realitzat material multimèdia, d'haver-lo de valorar, de fer una guia didàctica de cada un... fa que, gairebé, siguem uns expert del tema, i com a futur practicants i futurs docents, hem de tenir un ampli ventall de recursos al nostre abast, ja que la diversitat de l'alumnat i la diversitat de metodologies de les escoles, fan que el mestre del futur, sigui complet en tots els àmbits de l'ensenyança i les TIC son part molt important d'aquesta.

Per això pens que, realment l'assignatura ens haurà estat molt útil, i sobretot ens ha donat una base, que hem d'anar completant amb les nostres experiències futures. Ja el que hem queden, són moltes ganes de posar en pràctica els meus aprenentatges tecnològics i veure com reaccionen els alumnes. 

Tot això és el que m'ha aportat aquesta assignatura, i el que és més important, he entés que amb les TIC mai pots deixar de formar-te.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada